Logo

José Middendorp Gewichtsconsulente

Afvallen Sittard? Dan is José Middendorp Gewichtsconsulente de perfecte persoon die je kan helpen.Appel met meetlat, gezonde voeding
José werkt met het Cambridge Weight plan, dat is een stappenplan op maat gemaakt. Het stappenplan word op basis van je leefgewoontes vastgesteld, en zo is het gemakkelijker vol te houden.
Naast belangrijke voeding is ook de begeleiding erbij heel belangrijk en dit realiseert José Middendorp met je. José Middendorp luistert naar je wensen en behoeften en speelt hier op in met het maken van een voedingsschema.

Streefgewicht bereikt?

Ook als je je streefgewicht hebt bereikt, dan kan afvallen Sittard hulp José Middendorp je blijven helpen om je streefgewicht te behouden. José Middendorp stimuleert je lichaamsgewicht te behouden. Door regelmatig te komen wegen, houdt José Middendorp je gewicht maar ook je bmi, vetpercentage, vetmassa en vocht in de gaten. Zo kan José Middendorp je perfect blijven steunen.

Mijn ervaring

Ik wilde ook wat gewicht verliezen, zonder dat ik er teveel van ging merken in mijn dagelijkse bezigheden. En dat kan gemakkelijk bij afvallen Sittard José Middendorp. Zij luisterde naar mijn wensen en behoeften en ging hier optimaal op in spelen. Ik ben blij dat ik José Middendorp tegen ben gekomen op internet, want zij helpt mij perfect met het halen van mijn streefgewicht op een o zo normale manier.