baby blouses

Het is soms erg lastig om de juiste outfit voor je baby uit te zoeken. Je moet natuurlijk rekening houden met de temperatuur en het moet ook comfortabel zitten. En het is natuurlijk ook niet onbelangrijk dat het leuk staat en alles mooi bij elkaar combineert. Wanneer je je baby leuk aan moet kleden voor een nette gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft is het al helemaal een lastige opgave. In dit artikel geef ik je een aantal tips over leuke, maar nette outfits voor je baby.

baby blouses

Baby blouses met rokje

Een blouse is natuurlijk altijd netjes. Wel is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waar de baby blouses van gemaakt is. Het moet namelijk wel comfortabel zitten voor je baby en ze moet zich er gemakkelijk in kunnen bewegen. Deze blouse kun je bij meisjes dan leuk combineren met een rokje en eventueel een maillot als het buiten wat frisser is. Als je een effen kleur blouse aanschaft is het leuk om een rokje te kiezen met een patroontje waar de kleur van de blouse ook weer in terug komt. Dit is een nette outfit en ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Broekje met polo

Ook voor baby’s heb je polo’s. Vooral als de temperatuur buiten wat hoger is, is een polo een goede optie om je baby aan te doen. Het ziet er netter uit dan een normaal shirt en zit vaak even comfortabel voor de baby zelf. Je kunt dit met warm weer leuk combineren met een kort broekje. Kies bij voorkeur een broekje waar stretch in zit. Dit zal namelijk een stuk comfortabels zitten en in combinatie met de polo zal het er alsnog netjes uit zien. Als het buiten wat kouder is raad ik je aan om niet te kiezen voor een korte broek, maar voor een lange broek.

End Of Article