Bedankjes sturen is een kleine moeite maar kan voor een ander heel veel betekenen.  Een bedankje kan zoveel verschillende redenen hebben. Grote redenen maar ook kleine dingen zoals het oppassen op jouw hond terwijl je op vakantie bent. Met een klein cadeautje laat je weten dat je deze persoon echt dankbaar bent en dit maakt vaak meer indruk dan het alleen zeggen tegen diegene.

Waarom een bedankje?

Het hoeven geen grote dure spullen te zijn die je geeft aan iemand die je dankbaar bent. Een kleinigheidje is al genoeg, het gaat om het idee dat je er moeite in hebt gestopt en aan diegene denkt. In reguliere winkels is het vaak lastig om iets te vinden wat naast een goedkoop ook makkelijk te versturen is. Precies om deze twee redenen is Memoriae perfect. Hier kun je online kleine bedankjes bestellen en versturen naar de persoon die je graag wilt bedanken.

Verschillende soorten

Op Memoriae kun je heel veel verschillende bedanken vinden met allemaal een lage prijs. Zo kun je bijvoorbeeldbedankjes een zakje met Fairtrade thee versturen naar iemand die van thee houdt. Maar ook leuk, bloemzaadjes versturen zodat iemand er een mooie bos bloemen voor terugkrijgt in de tuin, zoals bijvoorbeeld zonnebloemen. Daarnaast verkopen ze nog veel meer bedankjes met bijvoorbeeld:

  • Snoep
  • Koffie
  • Paasthema