Ik ben  twee weken geleden samen met mijn nichtje op zoek gegaan naar een keukenzaak Rotterdam. Mijn nichtje gaat namelijk een studie volgen in Rotterdam en ze wilde hier ook graag gaan wonen waardoor ze onlangs een nieuwe woning had gekocht in Rotterdam. De keuken van de woning moest wel vervangen worden omdat deze erg oud was.


Veel keukenzaken in Rotterdam

Toen we op het internet op zoek gingen naar keukenzaak Rotterdam kregen we veel zoekresultaten van keukenzaken in de buurt van Rotterdam. Mijn nichtje had echter maar een klein budget voor een nieuwe keuken. Dus we besloten om een aantal keukens met elkaar te vergelijken voordat we over zouden gaan tot een aankoop.

Aankoop van een hypermoderne keuken

Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van I-KOOK. Toen we terecht kwamen op deze website kwamen we terecht op de website van een erg goed bedrijf. Op de website is erg veel informatie te vinden over de keukens ze aanbieden. Ze bieden mooie keukens aan tegen voordelige prijzen mijn nichtje besloot daarom om een nieuwe keuken te kopen bij I-KOOK. De keuken werd snel geleverd en geplaatst en zag er erg mooi uit.