beton impregneermiddel

Je hebt er misschien al vaker over gehoord: beton impregneermiddel. Maar wat is beton impregneermiddel eigenlijk, en waar wordt het voor gebruikt? Kort gezegd is beton impregneermiddel een middel dat wordt gebruikt om betonvloeren te beschermen. Het kan voor betonvloeren binnen- en buitenshuis worden gebruikt. Er zitten meerdere voordelen verbonden aan het gebruiken van beton impregneermiddel bij betonvloeren. 

Goede bescherming van de betonvloer

Door een beton impregneermiddel in de betonvloer aan te brengen, wordt ervoor gezorgd dat de betonvloer beter beschermd is tegen beschadigingen. De beschermlaag in de betonvloer helpt niet alleen tegen beschadigingen van de betonvloer, maar ook tegen mogelijk vuil en vocht. Beton impregneermiddel zorgt er namelijk erg goed voor dat vuil en vocht wordt afgestoten, wat er voor zorgt dat de betonvloer langer goed en mooi blijft. 

beton impregneermiddel

De betonvloer blijft er beter uitzien

Een logisch gevolg van goede bescherming van de betonvloer is dat de betonvloer er ook beter uit blijft zien door beton impregneermiddel. Betonvloeren zonder beton impregneermiddel kunnen er namelijk in de loop van de tijd oud en slechter uit gaan zien door schade of vochtaantasting. 

Voor wie schade in de betonvloer wilt voorkomen, is beton impregneermiddel een hele goede oplossing.