Een goede vriendin van mij laat haar kinderen altijd naar een theaterles gaan in Den Haag. Een hartstikke leuke vrouw die liefdevol omgaat met je kinderen. Aangezien die vriendin van mij hele goede ervaringen heeft met Claudia, wilde ik mijn kinderen ook graag naar theaterles Den Haag laten gaan. 

Op het internet staan hele goede recensies over Claudia. Zo staat er dat de kinderen goed leren spelen, zingen en met elkaar omgaan. Voor de persoonlijke ontwikkeling is dat ontzettend belangrijk. Het is daarom ook echt een aanrader om je kinderen naar zo’n soort vrouw te laten gaan.

Kosten

Wat betreft de prijzen valt het reuze mee. Zo heb je verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Op de website vind je hier ook meer informatie over. Een les duurt ongeveer een uur en daarna kan je weer je zoon/dochter ophalen. Hierin leren zij met elkaar omgaan, zingen en spelen. Daarnaast krijgen zij ook een stuk persoonlijke opvoeding mee.

Claudia beschikt eigenlijk over alles wat je van zo’n bedrijf kan vragen. Het is daarom ook echt een aanrader om de website te bekijken en te vragen naar de mogelijkheden. Zij is telefonisch en via de mail te bereiken. Ze staat je graag te woord.