koffiemachine op kantoor

Wij hebben nu toch een mooie koffiemachine op kantoor gekregen. Eentje van het merk Selecta. Hier kan je nu zoveel lekker drinken uit halen, zoals de lekkerste koffie en thee en een gevarieerd aanbod aan cacao en heerlijke soep. Zoals je kunt lezen keuze genoeg en deze smaken ook allemaal bijzonder lekker. Zelfs de klanten die langskomen vinden ons drinken het lekkerst en vaak willen zij nog een tweede bakje als wij dit aanbieden. Mocht je ook interesse hebben in de mogelijkheden die Selecta te bieden heeft, kijk dan eens op hun website.  koffiemachine op kantoor

Veel meer mogelijkheden

Niet alleen hebben wij nu een mooie koffiemachine op kantoor gekregen, maar tegenwoordig hebben wij ook een snoepmachine en een frisdrankautomaat erbij staan. Lekker als je eens een keertje iets anders wilt drinken of eten. 

Wanneer je naar de website van Selecta gaat zie je al verschillende apparaten voorbij komen. Allemaal met zo hun eigen kenmerken. Bij de ene kan je bijvoorbeeld een lekkere cappuccino zetten door de toevoeging van melk, maar ook een lekker espresso bestaat tot de mogelijkheden. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of je kan het hier wel kopen. Daarom is het beter dat je zelf de mogelijkheden op de website gaat bekijken.