Gezocht op zonnepanelen Kerkrade aangezien ook ik graag wilde overstappen naar zonnepanelen om zo te besparen. Het ging er met name om dat ik de kosten voor de energie nogal aan de hoge kant vond waardoor ik er eigenlijk vanuit ging dat je met zonnepanelen er uiteindelijk op zal besparen toch? Door genoeg informatie te zoeken op het internet is het duidelijk genoeg voor mij, wij stappen over naar zonnepanelen!Ikwordgroen-klein

Tijdens deze zoektocht op het internet naar een geschikt bedrijf die ons kan helpen zijn we terecht gekomen bij ikwordgroen.nl. Hier kon je namelijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs jouw zonnepanelen bestellen welke dan door hun worden gemonteerd.

Samen met mijn man hebben we overlegd of dat we dit wel moesten doen aangezien we het niet wisten of dat we uiteindelijk zullen besparen op de kosten. Door telefonisch contact met hun te nemen is het voor mij wel duidelijk geworden dat ik me er  geen zorgen voor hoef te maken. Aangezien het bij hun een stuk voordeliger is als dat ik elders gezien heb kan ik niet wachten tot ze hier aan de slag gaan!