bedrijfsjubileum

Bestaat jouw bedrijf een specifiek aantal jaren en wil je dit eens groots vieren? Een bedrijfsjubileum is echt een reden voor een feestje. Maar wat voor feestje is er nu geschikt voor jou en je personeel? Met deze drie tips vind je ongetwijfeld iets dat past bij jullie.

Een uitgebreid diner

Een diner is eigenlijk altijd wel goed. Zeker wanneer je bijvoorbeeld al je mensen meeneemt naar een michelinrestaurant. Dat is pas onvergetelijk! Het kost natuurlijk wat, dus als je honderden mensen personeel hebt dan is het misschien een beetje prijzig. Maar met een klein clubje is het absoluut de moeite waard.

bedrijfsjubileum

Eropuit met  z’n allen

Een bedrijfsjubileum is een goed moment voor teambuilding. Maak er daarom ook gewoon een bedrijfsuitje van. Zo kunnen jullie elkaar beter leren kennen en kun je gelijk ook werken aan een betere band en betere prestaties op de werkvloer.

Ga karten

Gewoon een leuk spel doen om iets te vieren, dat kan ook zo vreselijk leuk zijn! Ga lekker karten, of ga bowlen. Een escaperoom of paintball is ook hartstikke leuk. Overleg vooral ook met je team over wat zij leuk vinden om te doen!