Zodra je bevallen bent van een zoon of dochter is het voornamelijk dat je een geboortekaartje maakt om deze te verdelen onder je vrienden en familie. Maar zodra het punt komt dat je in verwachting bent van twee kleintjes? Dan is het niet altijd mogelijk om bij ieder bedrijf een geboortekaartje tweeling te vinden. Deze dien je dan bij de wat duurdere bedrijven aan te schaffen waar dan ook weer hogere kosten aan verbonden zit. Balen natuurlijk, echter heb ik iets nieuws voor je!

1442321344.735

Bij kissgeboortekaartjes is het namelijk gewoonweg mogelijk om een kaartje te ontwerpen voor je twee kleintjes. Ongeacht welke kleuren je ook gebruiken wilt!

Ik wist in ieder geval zeker toen ik bevallen was van onze kinderen dat we bij hun de kaartjes zouden bestellen. Hier kan je namelijk geheel zelf je kaartje ontwerpen om dit vervolgens te laten bezorgen op locatie. Voordat ik definitief besteld had bij hun ontving ik eerst een proefdruk zodat ik met mijn eigen ogen kon zien wat het precies is en of de kwaliteit naar wens is.  Uiteindelijk hebben we binnen een paar minuten akkoord gegeven en weet ik maar al te goed dat ik me geen zorgen hoef te maken!