Het ontwerpen van een hip geboortekaartje blijft ten aller tijde erg leuk om te doen. Althans ikzelf als moeder van twee dochter weet dit maar al te goed hoe leuk het is om te ontwerpen!

Nu dat ikzelf in verwachting ben van een meisje wilde ik deze keer een geboortekaartje via het internet vinden om te ontwerpen. Qua ideetjes had ik genoeg echter moest ik eerst een bedrijf zien te vinden die dit kan waarmaken. Zo ben ik op het internet gaan zoeken of dat er een bedrijf te vinden is die mij hierin kan assisteren. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartje.nl. Hier was het namelijk mogelijk om prachtige geboortekaartjes te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

kiss

Ikzelf heb er dan ook voor gekozen om gemakkelijk te doen deze keer… Door bij hun op de website te kijken kan je zorgeloos jouw geboortekaartje ontwerpen en laten drukken. Het voordeel van dit bedrijf is dat je eerst een proefdruk ontvangt en wanneer er hier akkoord gegeven wordt bedrukken ze de rest pas. Al met al ben je verzekerd van hoogwaardig kwaliteit voor een aantrekkelijke lage prijs.