stoer geboortekaartje

Ik heb een goede vriendin die momenteel 20 weken in verwachting is. Het is een vriendin die ik al ken vanaf de middelbare school. Samen hebben wij dan ook veel meegemaakt en ik gun haar dan ook het allerbeste. De komst van een kind was dan ook iets waar zij zich al jaren op verheugde.

Ze heeft de kinderkamer inmiddels al helemaal kleur. De muren zijn lichtblauw geverfd want zij weten inmiddels dan het een zoontje wordt. Dit is dan ook precies de reden waarom zij samen voor een  stoer geboortekaartje gekozen hebben. Omdat ik jullie vandaag natuurlijk wel wil voorzien van een goede tip, ga ik jullie de site delen waar hun die gekocht hebben.

De website heet dus kissgeboortekaartjes.nl

stoer geboortekaartjeIk ben dan ook erg benieuwd of er hier ouders zijn die bekend zijn met deze site? Ik ben dan vooral benieuwd naar jullie ervaringen. Wanneer ik de recensies lees, zijn deze namelijk allemaal erg positief. Dit is natuurlijk altijd fijn als het om een webshop gaat. Dit omdat je dus alles online besteld en dus geen ‘gezicht’ hebt zoals in een fysieke winkel.

Wat je verder nog terugleest is dat de meeste mensen vooraf graag een proefafdruk ontvangen. Op deze wijze kunnen zij het kaartje zelf even vasthouden en met eigen ogen bekijken.