advocatenkantoor Brielle

Bij advocatenkantoor Brielle ben ik geweest nadat ik er samen met mijn (inmiddels) ex-man niet uitkwam. Omdat ik hier zo goed ben geholpen wil ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. De man die mij hielp heeft mij geattendeerd op de rechten en plichten die ik heb. Hierdoor kon ik de juiste stappen ondernemen om tot een goede oplossing te komen. In het begin handelde ik uit emotie en hierdoor maakte ik de dingen alleen maar erger. Nu ik toch tot een compromis wilde komen, heb ik besloten om juridisch advies in te schakelen binnen het personen- en familierecht.

advocatenkantoor Brielle

Het is alsnog samen gelukt om tot een oplossing te komen

Het advocatenkantoor nabij Brielle heeft zeer vriendelijke werknemers in dienst die allen gespecialiseerd zijn in hun vak. De persoonlijke betrokkenheid die je kunt verwachten, heeft mij erg goed gedaan. Hierdoor had ik niet meer het idee dat ik er helemaal alleen voor stond. Naast het personen- en familierecht kun je hier voor (bijna) alle andere rechtsgebieden terecht. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen juridische hulp meer in te hoeven schakelen, maar wanneer dit wel van toepassing moet komen dan zal ik zeker weer een beroep doen op dit kantoor. 

Gelukkig is het geen rechtszaak geworden in mijn geval en hebben mijn ex-man en ik samen met onze advocaat alsnog een goed echtscheidingsconvenant kunnen opstellen.