sportschool in Deventer

Net even anders

Zoek jij, net als ik, niet naar een standaard sportschool in Deventer? Mag het van jou wel net even iets anders zijn? Toch gaat het ons allemaal om de basis. Door middel van het sporten willen we fitter en gezonder blijven. Of energiek en gezond blijven, dat natuurlijk ook. Bij Fit For Live Sports kun je sporten in groepsverband. Ga jij voor de bokszak of een van de klimrekken? Er kan helemaal een programma voor je op maat worden gemaakt.

Afvallen

Sporten in groepsverband

Ik houd van sporten in groepsverband. Je zult zelf ook merken dat je minder snel afhaakt. Je gaat niet alleen naar de sportschool in Deventer om te trainen, maar je gaat ook om de groep. Je kunt echt iets met elkaar opbouwen. De trainingen duren 3 kwartier. Ze zijn intensief. Ik vertel je meteen dat iedereen het vol kan houden. Ook jij bent hier helemaal op je plek. Alle plaatsen van je lijf komen aan bod. De trainingen zijn bijzonder effectief. De mensen die bij de sportschool in Deventer werken hebben een opleiding achter de rug en weten dus precies waar ze mee bezig zijn.

Groepslessen

Gratis proberen

Je hebt ook interesse in deze sportschool? Ga gerust eens vrijblijvend langs. Je mag een keer gratis meedoen. Zo proef je de sfeer en kun je bepalen of dit iets voor jou is. Er zijn verschillende lessen waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Vind je deze keuze lastig, dan is er een soort test die je kunt maken. Dan zie je meteen wat het beste bij jou past. Kies je er uiteindelijk voor om bij deze sportschool te gaan trainen, dan zijn er verschillende abonnementen mogelijk. Zo bepaal je voor een groot gedeelte ook zelf het tarief. Meld je vandaag nog aan!