logo-rp

lokale vindbaarheidPas geleden heb ik besloten om mijn eigen bedrijfje te beginnen. Helaas was de lokale vindbaarheid van mijn website niet geoptimaliseerd. Hierdoor konden mijn klanten uit de regio mijn website niet zo goed vinden. Het leek mij daarom beter voor de vindbaarheid van mijn bedrijf dat ik op zoek ging naar een bedrijf dat dit voor mij zou kunnen regelen.

Regiopromotor

Een oud-collega vertelde mij over de diensten van Regiopromotor. Op mijn oude werk hadden ze namelijk hetzelfde probleem met de lokale vindbaarheid en dat is heel erg goed opgelost door het internetmarketing bedrijf Regiopromotor.

De website van het bedrijf zag er veelbelovend uit en ik heb veel informatie kunnen verzamelen via de website. Alles op de website wees er op dat dit het bedrijf was dat ik moest hebben en daarom heb ik contact opgenomen.

In een telefonisch verkoopgesprek werd er gekeken naar de mogelijkheden voor de website van mijn bedrijf. Aan de hand daarvan is er een strategie opgezet die ervoor zou zorgen dat mijn website het beste te vinden zou zijn in de lokale zoekresultaten.

Sinds het bedrijf aan de slag is geweest met mijn website heb ik meer lokale bezoekers gehad. Het werkt dus en daar ben ik heel erg blij mee.