chiffon stof

Het gebruik van chiffon stof kan op meer manieren dan alleen om een feestjurk te maken. Zo valt het ook onder de interieurstoffen. In de naam staat het al, maar dit zijn stoffen die goed te gebruiken zijn voor jouw interieur. Enkele voorbeelden zijn verduisteringsstof, brandvertragende allroundstof en suedine. Wanneer jouw versleten meubels een tweede leven ingeblazen moeten worden of gewoon een creatief persoon bent is een voorraad interieurstoffen inslaan een goed idee. In deze tekst kijk ik naar de chiffon stof. 

Hoe is chiffon toepasbaar?

Om te weten hoe chiffon stof het beste toe te passen is in jouw interieur begin ik bij het maken van de stof. De stof wordt gemaakt van polyester en is erg licht geweven, waardoor het bijna transparant is en op een mooie manier soepel valt. In het interieur is deze transparante eigenschap goed te gebruiken als vitrage of gordijn. Daarnaast kun je chiffon stof ook draperen aan bijvoorbeeld het plafond of lampen om het interieur wat flair te geven. Dit kan allemaal met een ontzettend groot assortiment aan kleuren en is uit te proberen door het aanvragen van een staaltje. 

chiffon stof

Overal te koop!

Chiffon stof is te koop in waarschijnlijk elke stofwinkel die jij tegenkomt. Hiernaast is het natuurlijk ook online beschikbaar. Dan hoef jij niet te stad in en kun jij genieten van het met chiffon stof gevulde interieur van jouw huis. Chiffon stof is te gebruiken voor onder andere feestjurken en valt dus onder de interieurstoffen. Vraag nu een of meerdere staaltjes aan om chiffon stof op jouw manier te gebruiken!