Arche damesschoenen

Arche damesschoenen zijn opvallend en uniek. Juist daarom is het dan ook mijn favoriete merk. Ik ben inmiddels op een punt gekomen waar ik echt draag wat ik wil en me niks aantrek van anderen. Sindsdien ben ik een stuk gelukkiger. Mijn vriendinnen vinden mijn schoenkeuze vaak gewaagd, maar zeggen wel altijd dat het heel erg bij me past.

Teveel schoenen

Ik heb nu denk ik 3 paar Arche damesschoenen en ik draag ze allemaal met veel plezier. Het liefst zou ik willen dat ik ze elke dag alle 3 aan kon doen, maar helaas kan ik moeilijk halverwege de werkdag van schoenen wisselen. Mijn absolute lievelingsschoenen draag ik het vaakst. Dit is een rood enkellaarsje van ruw leer met een kleine sleehak. Doordat het een sleehak is loopt het ook heerlijk en kan ik er hele dagen op lopen.

In de winkel

Ik woon zelf in de buurt van het centrum van Breda en ga dan ook regelmatig lekker struinen in de stad. Mijn lievelingswinkel om altijd even te gluren is Van Bommel. Elke keer dat ik er kom hoop ik dat ze een nieuwe collectie hebben, maar soms moet ik even geduld hebben. Wel zou ik iedereen aanraden eens naar deze winkel te komen!