Sinds een paar maanden ben ik 17 en dan mag je officieel al rijles nemen. Ik ben toen gaan kijken waar ik mijn eerste rijles zou inplannen. Op internet stonden meerdere bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn, maar een bedrijf sprong eruit. Osseforth is enorm bekend en heeft daarnaast voordelige prijzen. Zo had ik de prijzen vergeleken met overige rijscholen en daar zat toch wel een groot verschil tussen. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of ze mijn eerste rijles konden inplannen. Dat was geen enkel probleem!

Goede instructeur

Toen de rijinstructeur mij kwam ophalen vond ik alles enorm spannend. Dat was ook zijn eerste vraag. Mijn rijinstructeur stelde me op gemak, zodat ik goed de rijles kon vervolgen. Je kon duidelijk merken dat hij ervaring heeft. Hij speelde goed in op bepaalde situaties die minder gingen. Achteraf zijn we gaan evalueren om zo de zwakke punten te verbeteren. De werkwijzen was dus perfect.

Bij Osseforth heb je de mogelijkheid uit diverse pakketten. Persoonlijk heb ik gekozen voor een pakket van 20 lessen met theorie en praktijkexamen. Indien ik meer lessen nodig heb kan ik altijd nog bijnemen. Inmiddels zit ik op 5 lessen, dus ben benieuwt hoeveel ik er nodig heb!