Ik ga voor de workshop leiderschap!

cropped-logo_rechts-1

Als je leiding geeft aan een enthousiast team merk je geheid dat ook jij als leidinggevende hiervan genieten kan toch? Maar wat nou als jouw team je niet begrijpt wegens het niet correct communiceren? Helaas merkte ik vanaf afgelopen week dat de opdrachten niet vlot werden opgeleverd. Dit kwam dan echt door mij aangezien ik hun niet duidelijk heb overgebracht wat er gemaakt moest worden en hoe…

 

Door een workshop leiderschap te volgen is mij dit pas duidelijk geworden. Op de website van De Werkloods wordt het mogelijk gemaakt om deze workshop te volgen, wat ik overigens aanraadt aan iedereen! Hier leer je namelijk het correct communiceren naar jouw team waardoor het erg leuk is om deel te mogen nemen aan mijn team. Sinds dat ik deze workshop gevolgd heb viel het mij op dat ik anders moest communiceren naar het team. Sinds dat ik dit doe werkt het ook erg in het voordeel met mij! Het team is erg enthousiast over mij sinds mijn “verandering”.
Als je de keuze hebt gemaakt om deze workshop bij te staan raad ik je wel aan om dit bij de Werkloods te doen. Hier kan je tegen een aantrekkelijke tarief deelnemen!