cursus

Je hebt een opleiding of cursussen software architect gevolgd en nu ben je op zoek naar een goede baan. Maar hoe vind je die? In dit artikel geven wij je een aantal tips bij het zoeken naar een software architect functie die bij jou past.

Tip 1: Verbeter je LinkedIn profiel

Je kunt natuurlijk zelf gaan zoeken naar een baan, maar je kunt er ook voor zorgen dat recruiters jou goed kunnen vinden. Regelmatig zijn recruiters op zoek naar een goede software specialist. Ze maken hiervoor vaak gebruik van LinkedIn. Werk daarom jouw LinkedIn profiel wij en zorg ervoor dat alles er tiptop uitziet.

Tip 2: Bedenk wat jij belangrijk vindt

Als je een goede baan als software architect wilt vinden die ook echt bij jou past, moet je eerst bedenken wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan kun je makkelijker filteren als je aan het zoeken bent. Ook kun je aanbod van een recruiter sneller aanpakken of afwijzen. Denk daarom eens goed na wat jij belangrijk vindt. In wat voor soort bedrijf wil je werken? Wie zijn jouw ideale collega’s? Wat wil je gaan verdienen? Schrijf dit allemaal op en maak hier een overzichtelijke eisenlijst van.