kunststof kozijnen Dordrecht

Het plaatsen van kunststof kozijnen Dordrecht heb ik laten doen door HPM schilders & onderhoudsbedrijf. De reden waarom ik voor hun gekozen heb is omdat zij bij mij in de regio hoog staan aangeschreven. Als het op aan komt wil ik alleen maar het beste. Ik heb dan ook een behoorlijk drukke baan dus als ik eenmaal thuis kom, wil ik dan ook kunnen ontspannen. Ik heb dan ook niks zelf gedaan omtrent klussen, alles heb ik laten uitbesteden. De meeste werkzaamheden heb ik dan ook laten doen door het hierboven genoemde firma. 

kunststof kozijnen DordrechtVoordat ik begon met mij renovatie heb ik binnen mijn netwerk rondgevraagd. Zo hoorde ik de naam HPM verschillende keren vallen. Zodoende heb ik telefonisch contact opgenomen om een offerte aan te vragen. Vanaf het eerste contactmoment werd ik zeer vriendelijk geholpen. Het is dan ook duidelijk te merken dat service hier hoog het in vaandel staat.

Zeker een aanrader

Ik kan zelf inmiddels beamen dat HPM schilders & onderhoudsbedrijf goed werk levert. Ik heb dan ook al niet voor niks meerdere malen gebruik gemaakt van hun diensten. De werknemers zijn hier erg vakkundig en kunt merken dat zij goed zijn opgeleid. Zoals ik al zei ben ik erg zuinig op mijn woning. Ik wilde dan ook graag op de hoogte gehouden worden van hun werkzaamheden. Zelf vonden zij dit dan ook geen probleem en zo werd ik steeds bij het proces betrokken. Zelf bij het aanbrengen van de kunststof kozijnen Dordrecht.