silent disco huren utrecht

Bij een Silent Disco draait de DJ-muziek, maar zijn er nergens speakers te vinden. Iedereen draagt een koptelefoon en via draadloze zenders wordt de muziek naar de koptelefoons doorgestuurd. Hierdoor heb je veel minder last van eventuele geluidsoverlast en ruzie met de buren, dus ga een silent disco huren Utrecht.

Waarom silent disco?

Een silent disco is gezellig in alle opzichten. Je kunt zelf het volume regelen en als er iemand tegen je praat, kun je gewoon even je koptelefoon afzetten. Je hoeft niet meer te schreeuwen naar elkaar, want je kunt elkaar dus gewoon verstaan. De geluidskwaliteit van de koptelefoons zijn ook erg goed en je hoort alles veel beter dan bij speakers. Je hebt ook nog eens verschillende kanalen, dus stel je vindt het ene liedje niet leuk, dan kun je een ander kanaal kiezen.

Verhuur

Nee, voor een gezellig avondje hoef je niet opeens koptelefoons aan te schaffen. Er zijn tegenwoordig enorm veel huur bedrijven die koptelefoons voor een silent disco verhuren. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de koptelefoons aansluiten aan de DJ set of draaitafel en dan kan het feest beginnen. Dan zet je de koptelefoons aan en de muziek begint meteen te draaien.