Het even er tussenuit gaan om te mogen genieten van de omgeving en de rust is sowieso iets wat ik maar al te graag doe. Nu dat ik met mijn vriend op zoek ben naar een kleine camping Limburg ben ik het internet opgedoken. Hier vond ik wel diverse bedrijven maar niet iets wat ons enthousiast maakt. Balen natuurlijk aangezien ik het toch wel heel erg lekker vindt om een paar dagen op een camping te mogen staan.e6378a5680-Logos-logomaashoevekleur

Afgelopen week had ik met mijn partner erover gesproken wat we nou gaan doen, een weekend weg gaat sowieso gebeuren hoe dan ook!

Uiteindelijk gezocht op camping Limburg, dit blijft gewoon een prachtige provincie. Door verkeerd te klikken ben ik dan ook terecht gekomen op de website van Maashoeve.nl. Dit was meteen raak bij ons en konden dan ook niet wachten om te boeken! Hun maken het mogelijk ongeacht het formaat van de camping om gasten te ontvangen die tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen verblijven. Prachtige omgeving wat we hadden gezien op de website maakte ons in ieder geval blij en hebben dan ook besloten om meteen te boeken.