Vroeger had ik een vreselijke hekel aan fietsen, maar sinds ik een van de Gazelle E bikes heb aangeschaft wil ik niet anders meer. Wat een gemak heb je van deze fiets. Geen heuvel of brug is mij meer teveel, zonder problemen fiets ik erover heen. Dat was vroeger wel anders, meestal stapte ik halverwege de brug van mijn fiets af om de rest te gaan lopen. Bovenop de brug moest ik dan weer op adem komen om verder te kunnen fietsen. Ook laat ik nu vaker mijn auto staan en pak ik mijn fiets, scheelt heel veel benzine en is een stuk gezonder.  ultimate-perfecting-eye-cream_04_300-400x600-200x300

Een super fiets

Ik heb mijn fiets bij Berkenpeis gekocht, hier hebben zij een enorme voorraad aan fietsen. Het is zelfs mogelijk om een fiets online te bestellen deze wordt dan de volgende dag thuis afgeleverd. Niet voor niets bestaat dit bedrijf al meer dan 35 jaar, dit komt vooral omdat dit bedrijf goede service, gemak en goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Inmiddels heeft mijn vrouw ook een E bike online gekocht, exact dezelfde als mijn fiets maar dan in de vrouwelijke uitvoering. Samen trekken wij er dan ook geregeld op de fiets erop uit en laten de auto staan.