inklapbare steekwagen

Voor mijn ouders heb ik afgelopen maand een steekwagen gekocht. Na een aantal inklapbare steekwagens met elkaar te hebben vergeleken, kwam voor mij de Matador inklapbare steekwagen het beste uit de verf. Voor hun restaurant moeten ze vaak fusten bier sjouwen en een steekwagen zou ideaal zijn om hun rug te ontlasten. 

Er zijn natuurlijk ontzettend veel aanbieder, dus hoe maak je nou de juiste keus. Op basis van reviews, prijzen en ervaring kan je een hoop bedrijven filteren. Mijn keus is daarom gegaan naar JekaShop. Een professioneel bedrijf met ervaring, nette prijzen en een goede service. Zo heeft elk product een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. 

inklapbare steekwagen

Specificaties Matador inklapbare steekwagen

Het is daadwerkelijk een steekwagen gemaakt van goede materialen. Zo heeft het een draagvermogen van maar liefst 150kg, is het gemaakt van aluminium en weegt de steekwagen slechts 5,44kg. Ideaal dus! Aangezien de steekwagen inklapbaar is, kun je hem gemakkelijk opbergen zonder dat je er last van hebt. 

De steekwagen is binnen en buiten te gebruiken, beschikt over kunststof banden. Dit zorgt ervoor dat je nooit met een lekke band komt te staan.