Lokaal hebben we met een paar vrienden een groep samengesteld waar we wel wat acteer dingen doen, we treden soms op in een theater en het ligt eraan wat we willen doen. Soms is het zo’n liefdesverhaal wat we in elkaar zetten maar soms is het ook een soort cabaretier voorstelling. Het leek ons met z’n alle wel een leuk idee om met de hele groep een acteerworkshop te volgen, gewoon om via deze acteerworkshop meer tips en tricks onder de knie te krijgen zodat we wat officiëler overkomen.

toneel3

We hebben de dag als succes beschouwd en we hebben allemaal wat geleerd. We kregen les van een professional en deze persoon zat vol energie en ging er echt voor. We hebben als groep zijnde oefeningen gedaan voor een sterkere band, meer vertrouwen in elkaar en ik voel nu echt een hechte band met de groep waarmee ik samenwerk.

Voor iedereen, of elke groep die wat meer skills wil krijgen in het acteren en wat officiëler wil overkomen, raad ik echt aan om in Amsterdam deze workshop te volgen. Dit word gedaan in het Toneelhuis en word verzorgd door professionals,  dit kan zijn voor meer ervaring, voor verdere opleiding of voor het extra advies!