Spa onderhouden

Heb jij het geluk om zelf een spa te hebben geïnstalleerd? Dan weet je hoe heerlijk het is om hier na een dag werken in te kunnen ontspannen en genieten van het warme water. Van dit plezier wil je natuurlijk lang kunnen genieten. Het is daarom belangrijk dat je je spa goed onderhoud. Door goed aan spa onderhoud te doen, verleng je de levensduur van je spabad en zorg je ervoor dat het bad stukken hygiënischer wordt. Wel zo fijn als je even wilt opfrissen!

Genieten

Hoe kan ik mijn spa onderhouden?

Er zijn verschillende producten te koop bij onze bodyfitwebshop om jou te helpen je spabad in perfecte conditie te houden. Zo heb je altijd een heerlijk fris en schoon spabad. Een onmisbare basic is het schepnet. Hiermee kan je op eenvoudige wijze vuil uit je spa verwijderen. Een andere manier om je spa te reinigen is door gebruik te maken van een spa stofzuiger. Met een spa stofzuiger worden vuil, bladeren en algen zonder moeite weggezogen en is je spa snel weer opgefrist. Wil je de oppervlakken van je spa ook reinigen? Gebruik dan een spa reiniger, deze maakt de oppervlakken van de spa weer blinkend schoon.

Hygiëne

Verder is het ook belangrijk in het spa onderhoud om het water en de filters goed bij te houden. Door middel van een chloordrijver zorg je er voor dat de waterkwaliteit in je spa optimaal wordt. Chloortabletten in de chloordrijver lossen langzaam op en zorgen zo voor de perfecte hoeveelheid chloor in het water. Als laatste is het ook van belang dat de filters van de spa in goede staat blijven. Door een filter cleaner te gebruiken weet je zeker dat je filters in uitstekende conditie blijven en je nog lang plezier zult hebben van je spa.