Ieder mens is bijzonder en aan ieders leven komt een keer een einde. Traditioneel bestaat dit afscheid uit een moment van condoleance, de rouwdienst in gebedshuis of het uitvaartcentrum, het afscheid van de kist welke wordt begraven of gereedgemaakt voor crematie, met afsluitend een moment van koffie en cake met allen die rouwen en meeleven. Als dat is wat u voor ogen hebt, is dat natuurlijk prima, maar er is zoveel meer mogelijk. Wilt u dat het afscheid plaatsvindt op een bijzondere locatie? In het huis van de overledene, op het strand, in diens favoriete kroeg? Wilt u geen koffie met cake, maar een buffet van gefrituurde snacks of een groot feest met champagne om het leven te vieren? Alles is mogelijk bij uitvaartverzorging Hengelo. Elk afscheid is bijzonder is het motto van uitvaartverzorgster Daniëlle Langkamp.

In alle rust, vol liefde en aandacht

Daniëlle is een bekend gezicht rond de uitvaartverzorging in Hengelo. Ook in omliggende plaatsen als Deventer, Almelo, Oldenzaal en Zutphen staat zij erom bekend u met alle aandacht bij te staan in de week van de uitvaart. In alle rust, maar met alle aandacht en ze staat dag en nacht voor u klaar. Uitvaartverzorging Hengelo is ook zeker bereid om buiten Twente uw afscheid echt úw afscheid te maken.

Nazorg

Na de uitvaart houdt het echter niet op. U hebt een dierbare verloren en verlies hoort erbij, maar rouwen doet u niet alleen. Uitvaartverzorging Hengelo organiseert maandelijks rouwwandelingen. Samen met lotgenoten praten over uw dierbare, herinneringen ophalen in de natuur, dat biedt zoveel troost. Het kan de pijn verlichten, ook als het verlies al wat langer geleden is geweest. Uiteraard bent u helemaal vrij om hiervan gebruik te maken of niet, maar het is een stukje nazorg die geboden wordt, perfect passend bij een bijzonder afscheid.