stapelbed

Ruimte heb je altijd en overal te kort, zeker wanneer je kinderen hebt en de slaapkamer beperkt is om meerdere bedden in te zetten. Met een stapelbed kun je meerdere kinderen laten slapen, en bespaar je ruimte. Op deze manier kunnen de kinderen toch spelen, en kinderen vinden een stapelbed geweldig om in de kamer te hebben. Zij kunnen onderling bijvoorbeeld na een week ruilen van slaapplek. De matrassen kunnen eenvoudig worden meegenomen zodat iedereen zijn eigen matras houdt.  

Goede kwaliteit en zeer voordelig geprijsd 

stapelbed

De prijs van een stapelbed is erg voordelig terwijl de kwaliteit goed is. De bedden van Perfecthomeshop zijn voorzien van alle veiligheidseisen die er aan dit soort bedden wordt gesteld. De hoeken zijn afgerond om verwondingen te voorkomen, zijpanelen zorgen ervoor dat je kind of een loge nooit uit bed kan vallen. Het bed wordt standaard geleverd met een lattenbodem en een matras. Voor extra opbergruimte zijn er bedden beschikbaar waar een extra lade is onder het bed om spulletjes op te ruimen. 

Geen extra kasten in de slaapkamer 

stapelbed

Kinderen willen natuurlijk in de slaapkamer ook een bureau om lekker aan te knutselen, of ruimte op de grond om te spelen met hun vriendjes. Extra kasten in de kinderkamer beperken deze ruimte alleen maar. Daarom is een stapelbed met een opberglade een goed idee om te gebruiken. Alle stapelbedden worden geleverd met een schuimmatras wat 7 cm dik is, ook deze matrassen hebben een afritsbare hoes die je schoon kunt houden door de te wassen in de wasmachine.