advies

advies Ook in Veghel

Wij zijn er achter gekomen dat hypotheekadviseur Veghel absoluut de beste keuze was voor ons! Wij wilden graag in de buurt van Veghel gaan wonen, omdat daar mooie en betaalbare huizen staan voor het oppervlak dat wij graag willen. Via Schampers Hypotheekadvies, hebben wij een aantal jaren geleden hypotheekadvies in Eindhoven gekregen. Omdat Eindhoven en Veghel redelijk in de buurt liggen, wilden wij ook Schampers weer inschakelen voor ons nieuwe huis in Veghel. Gelukkig hebben zij ook in Veghel veel kennis van de omgeving en daarom was een hypotheekadviseur in Veghel vinden geen probleem!

Al snel hadden wij een groot, duidelijk en persoonlijk advies voor de hypotheek die wij konden afsluiten. Daarmee konden wij wel bij de bank terecht! Het fijne is dat Schampers niet afhankelijk is van andere partijen. Zodoende houden zij geen rekening met de wensen van de bank of verzekeraars, maar wel met ons als client. Dat is mooi meegenomen en geeft ook veel vertrouwen in het advies dat wij altijd van hen krijgen.

Mochten jullie ook op zoek zijn naar onafhankelijk hypotheekadvies, dan raad ik jullie ook aan eens contact op te nemen met Schampers Hypotheekadvies! Veel succes met jullie koop!