Kussenkist tuin

Een kussenkist tuin is een ideale oplossing in de zomer. Vooral wanneer je vaak buiten zit is het handig om je kussens binnen handbereik te hebben. Je ruimt ze ’s avonds snel weer op en haalt ze ook zo weer tevoorschijn. Je kunt bij ProPetto bijvoorbeeld kiezen voor een kussenkist tuin die waterdicht is. Zo zijn je kussens altijd beschermd en kun je de kist gewoon het hele jaar door buiten laten staan.

Kussenkist tuinEen handige kussenkist voor je tuin

De kussenkisten van staal staan mooi in iedere tuin. Zelf heb ik gekozen voor een laag model, maar je hebt ook allerlei hogere modellen. Deze modellen zijn ideaal wanneer je grotere spullen wilt opbergen, zoals fietsen, een barbecue of zelfs een scooter. Het lage model is ideaal omdat je hem ook als bankje kunt gebruiken. Ook hebben wij verder weinig spullen in de tuin staan dus dit was voor ons voldoende. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleuren. Wij hebben gekozen voor een donkergroene kussenkist, maar je kunt ook gaan voor wit of zilver metallic.

Houd je meer van een natuurlijke uitstraling? Dan kun je ook kiezen voor een houten kussenkist. Je tuin lijkt altijd netjes en opgeruimd met deze mooie kisten. Een groot pluspunt is dat hout onderhoudsvrij is terwijl je staal af en toe wel moet poetsen. Verder is het vooral een kwestie van smaak want ook de houten kussenkisten hebben een goed slot en zijn enorm stevig. Hoe dan ook heb je dus jarenlang plezier van!