oppervlakte laten desinfecteren

Desinfectie is kort gezegd iets grondig reinigen of schoonmaken. Met desinfectie dood je micro-organismen en bacteriën die slecht kunnen zijn voor je gezondheid. Desinfectie is cruciaal voor je gezondheid en we hebben het zelf vaak niet eens door. Op een vierkante centimeter van je telefoon zitten 2000 tot 4000 bacteriën. Ja, echt zoveel. Het oppervlakte desinfecteren is daarom erg belangrijk.

desinfecteren voor je gezondheid

Desinfecteren van oppervlaktes

Het desinfecteren van oppervlaktes voorkomt het verspreiden van virussen en infecties. Je kunt er een veiligere omgeving mee creëeren. Hoe vaak leun je op het aanrecht of hoe vaak maak je de keukenkastjes open? De keuken is een broeikas van bacteriën. Er zitten gemiddeld 3.1000.000 bacteriën in een keuken en dit wordt gemakkelijk verspreid door bijvoorbeeld het openen van keukenkastjes. Door het desinfecteren van deze oppervlaktes wordt er een veiligere en schonere omgeving gecreëerd in je eigen huis.

Desinfecteren van voorwerpen

Hoe vaak pak je de afstandsbediening van de televisie en maak je hem nooit meer schoon? Er zitten enorm veel bacteriën op een afstandsbediening, maar dit heb je natuurlijk niet door. Er zijn enorm veel dagelijkse voorwerpen waar veel bacteriën op zitten: de afstandsbediening, de snijplank, de wc-bril, het toetsenbord, de tandenborstel en nog veel meer. Door het grondig schoonmaken van deze voorwerpen, wordt de verspreiding van micro-organismen en bacteriën enorm verminderd.