logo

Daamen-interieur21-686x373Vorig weekend was ik te vinden bij een woonboulevard bij mij in de buurt. Het was niet mijn idee om naar de woonboulevard te gaan om spullen te kopen, maar meer om inspiratie op te doen voor mijn woonkamer. De oude meubels die ik in mijn huis had staan vond ik niet meer mooi en daarom wilde ik een aantal nieuwe meubelen aanschaffen. Mijn voorkeur ging al uit naar een aantal Arco meubelen, omdat ik die al een keer op een website had zien staan.

Er was gelukkig wel een winkel bij de woonboulevard die de Arco meubelen ook echt verkocht. Het leek mij daarom ook een goed idee om te kijken of het er in het echt ook zo mooi uitzag.

Mooie kwaliteit

De Arco meubelen die ik had gezien waren van hele hoge kwaliteit. Het is voor mij wel belangrijk dat meubels lang meegaan, omdat ik niet ieder jaar weer geld wil gaan uitgeven aan de meubels.

Het enige waar ik eerst over twijfelde waren de prijskaartjes, maar in verhouding met de kwaliteit was het een hele goede deal. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om een tafel te kopen. Gelukkig heb ik geen spijt van mijn aankoop!