Starline zwembaden

Ik woon nu al een geruime tijd samen met mijn vriendin, alles gaat goed. We hebben goed werk, soms een extra vakantie voor onze ontspanning, maar vanaf het begin van het hele samenwonen heb ik toch één wens. Dat is een zwembad van Starline zwembaden in mijn achtertuin. Starline zwembaden brengen de sauna naar je toe en die ontspanning kan ik heel goed gebruiken. Ik heb al heel veel gekeken en ondernomen om deze droom waar te maken, maar tot nu toe is het nog niet gelukt.

Wellness-met-ir-s-2Mijn aandacht viel op een gegeven moment op de site van NieuwAtlantis, zij boden de perfecte zwembaden van Starline aan. Tot mijn grote verbazing viel deze aankomende aankoop binnen mijn prijsklasse, iets lager zelfs. Ik heb gelijk contact opgenomen en binnen de week had ik al gespecialliseerde vakmensen in huis om de plannen te bespreken.

Nu, na al dat zoeken ligt er een mooi zwembad in onze tuin, we genieten er dagelijks van. Het is zo rustgevend, met de inspuiters, verlichting en jetstreams voel ik me helemaal relaxed. Na een lange dag hard werken een avond in het zwembad en daarna lekker slapen. Het is een geweldig zwembad èn een goede aankoop. Zeker ons geld waard geweest!