business consultant vacatures

business consultant vacatures staat nog open!

Ben jij een een ervaren ondernemende business consultant, kun jij zelfstandig producten leiden en heb je gemiddeld 5 jaar ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij regelmatig vacatures in de omgeving van Midden-Nederland en de Randstad. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, je hebt aantoonbare ervaring met veranderingsprojecten, vier tot 8 jaar werkervaring in soortgelijke functies, een uitstekend analytisch vermogen en ben je in staat om zelfstandig te functioneren op tactisch en operationeel niveau.

Wij bieden jou veel aandacht voor kennisuitwisseling, zelfontplooiing, interessante klanten en leerzame projecten, opleidingsmogelijkheden en zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden business consultant vacatures

Met jouw kennis moet je op een zelfstandige manier de behoefte van de klant vertalen in praktische en effectieve oplossingen. Je kunt ervoor zorgen dat er de juiste keuzen worden gemaakt en worden ingevoerd. Projecten zijn onder meer systeem implementaties, verbeteringen van processen en het opnieuw inrichten van verschillende afdelingen en product ontwikkelingen

Als u meer informatie wilt over deze en/of andere vacatures dan kunt u contact opnemen op de website van Novisource en/of bellen naar (030) 8504444.