Horeca parasols van top kwaliteit gezocht? Bij Xterior vindt je dit! 

Wij waren namelijk voor een tijd terug druk aan het zoeken naar een parasol voor de zomermaanden. Ik vind het erg belangrijk dat onze gasten het naar hun zin hebben op het terras. Hoe meer gaten het naar hun zin hebben hoe drukker wij het krijgen natuurlijk, daar draait het immers om toch? Nu dat ik in de stad maar geen geschikte parasol kon vinden hoopte ik het enigszins via internet wel te verkrijgen. Uiteindelijk ben ik na een zoektocht op het internet terecht gekomen op de website van Xterior waar ik een ruime keuze aan parasols heb gezien!

Het feit dat je bij hun je eigen afmetingen, kleuren en design kan doorgeven maakt het mogelijk dat ook jij een unieke parasol kan bestellen. De parasols die door hun worden aangeboden worden trouwens ook echt bij hun gemaakt!

logo

Ik had ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen om te zien wat hun voor ons kunnen betekenen. Uiteindelijk resulteert dit in het feit dat wij nu de trotse eigenaren zijn van onze nieuwe parasols welke bedrukt zijn met het logo!