Wil je zeker weten dat jouw schoonmaakwerk goed wordt uitgevoerd? Laat dan een VSR controle uitvoeren door een ervaren adviseur, bijvoorbeeld Lankester Schoonmaakadvies. Zelf ben ik enorm tevreden met de diensten van Lankester!

Dankzij VSR controle worden schoonmaakprocessen beter

Met een VSR controle kijkt de inspecteur naar de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Voldoet het schoonmaakwerk aan de gestelde criteria? Worden de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt? Met een resultaatgericht meetsysteem wordt bepaald of de kwaliteit voldoende is. Niemand wil immers een vervuilde (werk)omgeving. Dit zorgt er namelijk voor dat werknemers ziek worden en dat wil je natuurlijk niet hebben. Zelf heb ik onlangs de adviseur van dit bedrijf over de vloer gehad en hij voerde de controle snel en accuraat uit. Daarna hebben we even gezeten om de resultaten te bespreken. Gelukkig was het schoonmaakwerk goed uitgevoerd! Natuurlijk waren er wel een aantal verbeterpunten. Deze hebben we besproken en Lankester Schoonmaakadvies gaat me ook helpen door de mensen op de werkvloer te begeleiden. Zo wordt ons schoonmaakproces nog verder verbeterd.

VSR controleIk kan dit bedrijf aanraden!

Voor een goed en onafhankelijk advies ben je dus aan het juiste adres bij Lankester Schoonmaakadvies. Neem contact op om een afspraak te maken voor een VSR controle, of maak eerst vrijblijvend kennis met hun dienstverlening.