fysio duiven

Nog altijd is fysiotherapie een tak van de medische hulp waar te weinig mensen bij stilstaan. Dat wil zeggen dat we niet altijd realiseren dat een probleem opgelost kan worden door de fysiotherapeut. Een fysio in Duiven of een andere plaats kan je echter met veel problemen helpen:

  • klachten aan de nek of rug
  • moeite met lopen of staan
  • last aan de knieën
  • pijn als je een bepaalde beweging maakt

Doorverwijzingen

De ene huisarts zal je sneller doorverwijzen naar een fysio dan de ander. Het is in ieder geval goed om te weten wat fysiotherapie over het algemeen inhoudt. Het is namelijk een specialisme waarbij het behandelen van spieren en gewrichten aan de orde is. 

fysio duiven

Een voorbeeld

Stel je voor: je hebt erge last van je knie wanneer je bijvoorbeeld hurkt of loopt. Dan kan je naar de huisarts gaan als eerste stap wanneer het aanhoudt. De huisarts kan je dan onder andere eerst doorverwijzen naar het ziekenhuis voor een foto van het bot of het gewricht. Als daar een klacht in die vorm wordt uitgesloten, dan moet je al snel naar een fysio toe. Daar begint het vaak met een intake waarin je gaat proberen de pijn te lokaliseren. Daarna kunnen behandeling en oefeningen voor thuis de oplossing zijn, maar soms kiezen ze een andere weg.