Het borduren van nieuwe kleding is nu eenmaal iets wat ikzelf niet kan, dit moet ik echt door een erkend bedrijf laten doen. Zo willen we maar al te graag diverse shirts laten borduren en bepaalde embleem zien te krijgen. Door machinaal Borduurwerk uit te laten besteden weet ik in ieder geval wel zeker dat ik goede kwaliteit terug krijg waar ik al een lange tijd naar op zoek was!

Via het internet ben ik gaan zoeken in de hoop het te vinden waar ik naar zocht. Ik vond het erg belangrijk dat ik niet al  teveel geld ervoor hoef te betalen maar dat ik wel kwaliteit krijg.

Badges groot

Tijdens het zoeken op het internet heb ik diverse bedrijven kunnen bekijken, echter bij van dongen met de Kroon ben ik blijven hangen. Bij hun is het namelijk mogelijk om van alles te laten borduren voor een zeer aantrekkelijke prijs. De enige kosten wat er nog bij komt is dat ze de machine moeten instellen alvorens ze aan de slag kunnen. Wanneer dit gereed is komen er geen verdere kosten bij kijken en ben je zeker van je zaak dat je goedkoop kan borduren maar er wel kwaliteit voor terug krijgt!