Vandaag ga ik het hebben over een hip geboortekaartje. Ik ga het hier over hebben omdat ik erachter ben gekomen dat veel websites saaie kaartjes aanbieden. Ik wilde zelf graag een website vinden die een hip geboortekaartje aanbood en daar ga ik het vandaag over hebben.

Ik wilde dit kaartje vinden omdat mijn zus pas geleden een zoontje heeft gekregen. Ze vroeg aan mij of ik nog een leuke website kende voor de kaartjes. Ze wilde het aan iedereen laten weten op een hele leuke manier. Ze vertelde me alleen dat ze op het internet steeds hetzelfde tegenkwam. Ze wilde wat anders en daarom vroeg ze mij om hulp. Ik ben daarom het internet opgegaan en hier kwam ik uit op de website van Kiss geboortekaartjes.

Veel leuke reacties!

Op de website kwam ik erg veel leuke kaartjes tegen. Ik sloeg er een paar op en ik liet ze vervolgens aan mijn zus zien. Uiteindelijk is een van deze kaartjes het kaartje geworden dat ze naar iedereen toegestuurd heeft. Ze heeft hier erg veel leuke reacties op gehad en hierdoor weten we zeker dat we het juiste kaartje uitgekozen hebben.