salestopics-logo

Sales-Consultancy-300x199Tegenwoordig moet je er alles aan doen om de concurrent voor te zijn. In de branche waarin ik werkzaam ben is het belangrijk dat je een goede band opbouwt met de klanten, omdat de gun factor vaak heen hele belangrijke rol speelt. Om het personeel van de sales afdeling scherp te houden ben ik op zoek gegaan naar een acquisitietraining.

Goede training

Voor mijn personeel was ik dus op zoek naar een goede acquisitietraining. Een aantal van de personeelsleden had aangegeven dat zij er wel behoefte aan hadden. Het was niet zo dat het slecht ging met het werven van de klanten, maar de doelen die gesteld werden voor het werven van de klanten werden niet altijd behaald en het was niet constant.

Omdat ik een goede acquisitietraining zocht voor mijn personeel heb ik eerst mijn netwerk geraadpleegd. Uiteindelijk ben ik doorgestuurd naar SalesTopics voor deze trainingen. De website van het bedrijf zag er goed uit en daarom heb ik contact opgenomen om te kijken wat zij voor mij en mijn personeel zouden kunnen betekenen.

Volgende week begint de eerste training. Het personeel is gelukkig gemotiveerd en daar ben ik heel erg enthousiast over.