Als grote liefhebber van honden en katten heb ik besloten om mijn huisdieren eens op de foto vast te leggen. Op het internet kwam ik een dierenfotograaf tegen genaamd Catchy Images. Deze fotograaf staat bekend om zijn prachtige foto shoots met verschillende huisdieren. Niet alleen met een hond of een kat kan je hier terecht, nee zelfs met je papegaai of een ander diersoort ben je hier aan het juiste adres.  solution_duo

Een geweldig mooi foto

Mijn ouders hebben sinds kort een pup gekocht, echt een lieverd en als verrassing wilde ik deze pup op de foto laten zetten. Met een smoes had ik de pup meegenomen naar de fotograaf om een mooie foto sessie te laten maken. Natuurlijk weet iedereen wel dat een pup niet echt blijft stil zitten, dus dan is het de kunst om een mooie foto te maken. Zelf had ik al een poging ondernomen om deze pup samen met mijn eigen honden op de foto te krijgen, maar elke keer wanneer ik dacht een foto te maken rende de pup weer weg.

Vandaag had ik de afspraak bij de fotograaf gemaakt en samen met mijn eigen honden en de pup gingen wij op pad. Na heel veel geduld en liefde is het dan eindelijk gelukt om de pup, maar ook mijn eigen honden mooi op de foto te krijgen. Het resultaat is geweldig.