Een geboortekaartje met foto versturen maakt een geboortekaart erg persoonlijk en bijzonder. Omdat ik zoveel leuke reacties kreeg heb ik besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Kissgeboortekaartjes.nl is namelijk een echte aanrader ook als je een kaartje wilt zonder een foto. Wat je smaak of wens ook is, hier kun je beslist slagen voor de mooiste geboorteaankondiging!

geboortekaartje met foto

Tot in detail geheel naar onze wens

Het geboortekaartje met foto die wij hebben uitgezocht voor onze dochter, hebben wij voorzien van een persoonlijke tekst en in dezelfde kleuren als de babykamer uitgezocht. Wat zo prettig is aan dit bedrijf, is dat je een gratis proefafdruk thuisgestuurd kunt krijgen. Hierdoor kun je pas echt oordelen of dit is wat je wilt. Enfin, toen onze kleine meid was geboren hebben wij direct een mooie foto van haar prachtige gezichtje gemaakt en deze direct doorgestuurd. Vooraf had ik alle adressen opgeschreven zodat mijn man direct de kaarten kon gaan versturen. Binnen twee dagen hadden wij de kaarten al in huis en één kaart gaan wij ingelijst op de kamer van onze dochter hangen.

Kortom, wij hadden ons geen beter adres kunnen bedenken voor het bestellen van de geboorteaankondiging van onze dochter.