Dus jij bent opzoek naar vakantiewerk in Veldhoven? McDonald’s heeft precies de bijbaan die jullie zoeken. Iedereen kent de McDonald’s wel, een wereldwijd restaurant en jij kan daar deel van uitmaken. Een goede betaalde bijbaan en leuk werk in horeca doen doe je hier. Gezellig met je collega’s fun maken doe je hier. Er valt goed omhoog te werken hier, zo kan je crewlid zijn een host(ess), managementtrainee, assistent-manager en nog veel meer functies bemachtigen. Bovendien wat wil je de hele vakantie thuis doen, je kan beter die tijd besteden om flink wat zakcenten bij te verdienen.

Vakantiewerk Veldhoven bij McDonald’s

 Lijkt je een bijbaan bij de McDonald’s nou ook leuk, gezellig in iedereens favoriete restaurant geld verdienen. Ideaal toch, en zo leer je ook nog eens wat uit de horeca. Ook regelt het restaurant regelmatig crew uitjes om zo de moraal te verhogen, en de teamspirit optimaal te maken. Een echte aanrader voor mensen die een vakantiewerk in Veldhoven zoeken.

Wilt u nou meer te weten komen over de producten en diensten die McDonald’s u te bieden heeft? Neem dan contact op met de klantenservice of kijk even op de website.