vakantie retraite

Even helemaal tot mijzelf komen tijdens een vakantie retraite. Dat is voor mij echt even een stukje rust pakken. Tijdens dit spiritueel zelfonderzoek, ervaar ik hoe ik in totale stilte weer tot mijzelf kan komen. Normaal zal ik hiervoor naar een afgelegen plek gaan, maar er zijn nu ook reizen die dit geheel verzorgen. Via Hartenlicht, welke is opgericht door initiatiefneemster Annemieke Rodenburg, is het mogelijk om aan zo een sessie deel te nemen. Je kan er ook voor kiezen om aan een Stilte Dag deel te nemen. Hier kan je zelf ervaren hoe het is om geheel in stilte met jezelf door te brengen.

Deelnemen aan een vakantie retraite

Nadat ik voor het eerst kennis had gemaakt met de Stilte dag, leek het mij geweldig om hier een paar dagen achter elkaar mee bezig te zijn. Mezelf even te kunnen resetten zullen we maar zeggen. Even niet meer de drukte van de dag, mijn werk en andere dingen om mij heen hebben. Zelfs mijn mobiel zet ik uit en gaat niet eens mee met deze reis.

De dagen in stilte doorbrengen met Hartenlicht heeft mij heel erg goed gedaan. Aan de hand van yoga en andere meditaties worden deze sessies gegeven.