marketing stage

Ik volg een opleiding Communicatie aan het HBO. Voor deze opleiding moet ik een marketing stage lopen, maar waar vind je zo’n stage? Ik vond mijn stage bij Stagemax. Ik vertel je er graag meer over!

marketing stageWat is Stagemax?

Aangezien ik geen rijbewijs heb en met het openbaar vervoer reis, was ik op zoek naar een marketing stage bij mij in de buurt. Ik zat er namelijk niet op te wachten om lang te moeten reizen. Een klasgenootje wees mij op Stagemax, een stagebemiddelingsorganisatie die kandidaten matcht aan bedrijven. Als student kun je bij hun terecht voor:

  • Een stage;
  • Een afstudeeropdracht;
  • Een startersfunctie.

Solliciteren ging heel makkelijk

Hulp bij het vinden van een geschikte stage kon ik zeker wel gebruiken. Ik schreef mij in bij Stagemax en dit was gratis. Ook het zoeken naar vacatures ging heel makkelijk. Je geeft aan voor welk studieniveau je een stage zoekt, welke studierichting en de studie die je volgt. Wanneer je dit allemaal hebt geselecteerd, zie je welke vacatures daarbij passen. Spreekt een vacature je aan? Dan kun je daar direct online op solliciteren. Zo ben ik ook aan mijn stage gekomen. Ik zocht via Stagemax, solliciteerde bij een bedrijf en werd aangenomen. Ik heb binnen een maand een leuke stage gevonden!