fietsenhok voortuin

Heb jij een fietsenhok voortuin nodig? Dan wil ik je graag wijzen op de producten van Provelo. Dit bedrijf maakt namelijk fietsenhokken en ombouw afvalcontainer voor in de voortuin, dit is ideaal voor als je iets wilt opbergen.

Een passende oplossing voor mijn gezin

fietsenhok voortuinIk was op zoek naar een passende oplossing voor mijn gezin. Onze schuur is namelijk net de klein om al onze fietsen in op te bergen, dus ging ik op zoek naar een oplossing waarbij we al onze fietsen in konden opbergen en waar we ook nog andere tuinspulletjes in kwijt konden. Ik kwam op de website van Provelo terecht en zag dat zij diverse oplossingen hebben. Mijn oog viel gelijk op de Velo-Boxx GARDEN, deze is ruim genoeg voor onze fietsen én tuingereedschap. Ideaal! De Velo-Boxx GARDEN heeft een donkergroene kleur, waardoor hij mooi staat in onze tuin en hij bijna niet opvalt. We zijn er erg blij mee.

Neem een kijkje op de website

Provelo heeft nog veel meer andere modellen. Zo heb je ook de Velo-Boxx HOME en de Velo-Boxx PRO. Voor ieders zijn of haar wensen is wel een geschikt fietsenhoek voor in de voortuin beschikbaar! Dus ben jij op zoek naar een goede oplossing voor jouw fietsen? Neem dan eens een kijkje op de website!