Je kunt een scooter kiezen om het uiterlijk, of voor de kwaliteit. Met een Vespa scooter aanschaffen combineer je uiterlijk en kwaliteit in één prachtige bromscooter of snorscooter. Je zult wel gezien hebben dat een Vespa in Zwolle niet goedkoop is, toch zijn er manieren om niet teveel geld uit te geven voor deze schoonheid uit Italië. Waar kun je goedkoop een Vespa aanschaffen en hoe kun je geld besparen?

Bekijk de nieuwste Vespa Primavera en Vespa Sprint modellen online. Let op; sommige speciale edities zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar!

Tips voor een goedkope Vespa kopen in Zwolle

 

  • Je hoeft gelukkig niet naar Italië af te reizen, je hoeft er niet eens de deur voor uit! Online liggen de prijzen doorgaans lager dan in de winkel, met service die minstens zo goed is als in de winkel.
  • Als je niet zoveel kilometers maakt kun je ook overwegen een budget retro scooter te kopen. Meer plastic, minder kwaliteit maar ze zien er leuk uit. Als alternatief kun je ook een middenklasse scooter overwegen zoals een Piaggio. Dat is het overkoepelende merk dat Vespa maakt!
  • Houd er rekening mee dat de inruilwaarde ook een rol kan spelen, je kunt tweedehands een Vespa LX of Vespa S kopen, maar een Primavera of Sprint behoudt zijn waarde een stuk langer.
  • Het is ook mogelijk een Vespa scooter op afbetaling te kopen, dan spreid je de kosten over een langere periode. Je betaalt wel rente, maar het is een betere optie dan nu een tweedehandsje kopen en doorsparen voor het echte werk.

 

Je ziet het; er zijn in Zwolle volop manieren om een Vespa scooter te kopen, begin direct met jouw zoektocht online!