Dolly Bakfiets

Het grootste deel van de Nederlanders hecht sinds een aantal jaar steeds meer waarde aan het milieu. Dit heeft vooral te maken met de verschillende rapporten die recent zijn verschenen. Echter, gelukkig is het op dit moment ook mogelijk om goed bezig te zijn voor het milieu. Dit heeft vooral te maken met de verschillende onderdelen van de huidige maatschappij. Doordat er op dit moment erg veel auto’s in Nederland rondrijden, kiezen steeds meer mensen voor de fiets. Helaas is dit voor ouders met kinderen niet altijd mogelijk. Tenminste, als ze geen gebruik maken van de elektrische Dolly bakfiets.

Waarom is de bakfiets populair?

De bakfiets is op dit moment erg populair en dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende onderdelen van de bakfiets. Het is mogelijk om meerdere kinderen in een bakfiets te vervoeren. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om enkel goederen in de bakfiets te vervoeren. De Dolly bakfiets is elektrisch, dit betekent dat je lange afstanden kunt fietsen met de fiets. 

Dolly Bakfiets

Een grotere accu

Wanneer je echt hele extreme afstanden wilt overbruggen, kun je ervoor kiezen om het accupakket uit te breiden. Door middel van de grotere accu kun je verder fietsen zonder dat je jezelf druk hoef te maken over de capaciteit van de accu.