Je kan er niet omheen: eens in het halfjaar moet je een gaatje in je agenda vinden, zodat je eventuele gaatjes in je gebit kan laten vullen. Als je nog op zoek bent naar een tandarts in Eindhoven, dan kun je terecht bij pc2-tandartsen. Een team van zestien enthousiaste en kundige medewerkers staat voor u klaar om u met een extra mooie glimlach weer naar huis te sturen. Zo krijg je toch zin in het bezoek aan de tandarts? Ook studenten hoeven niet weg te blijven: voor hen biedt de praktijk speciale tarieven.

Wanneer kan ik naar de tandarts?

Vanwege het grote team kunnen er veel patiënten worden gezien en geholpen. Dat is terug te zien in de openingstijden. Elke werkdag gaan de deuren aan de PC Hooftlaan in Eindhoven om half acht ’s ochtends al open. Zo kun je als het nodig is ook voor je werk een bezoek in plannen. De deuren sluiten om half zes. Als je een hele drukke baan hebt, dan kun je op dinsdag ook in de avond komen. Dan is er tot half negen een enthousiaste tandarts beschikbaar.

Waarvoor ga ik naar de tandarts?

Natuurlijk ga je naar de tandarts voor een periodieke controle of voor gebitsklachten. Bij pc2-tandartsen kun je terecht voor allerlei specialistische behandelingen. De meest voorkomende klachten zijn geen enkel probleem. Daar zetten ze hun tanden in vrijwel elk probleem met mondhygiëne  en gebit.  Maar ook voor minder voorkomende problemen zoals OSAS (obstructief slaapapneu syndroom) kun je bij hen terecht. Ook zijn kinderen en mensen met angst voor de tandarts bij hen welkom.